Kattokourut ja kattoturvatuotteet

Asennamme vain Piskon kouruja ja kattoturvatuotteita.

Lapuan Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Pisko-tuotteet valmistetaan pitkät perinteet omaavin perheyrityksen arvoin.

Pohjalainen ammattitaito ja tinkimättömyys eivät anna sijaa kompromisseille. Kun asiat halutaan tehdä Piskon verran muita paremmin, syntyy tuotteita joiden kestävyys, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat huippuluokkaa. Pisko on voittajan valinta.

Pisko-tuotteet on suunniteltu niin, että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Tuotetestausta tehdään useammin kuin standardit vaativat. Emme tyydy rimaa hipoviin testimenestyksiin vaan ylitämme vaatimukset reilusti ja kunnon varmuuskertoimella. Vain paras on kyllin hyvä, kun on kysymyksessä ihmisten turvallisuus ja sen parantaminen.

Kaikilla Pisko-lapetikkailla ja kattosilloilla ja niiden kiinnikkeillä on CE-merkintä. Sadevesijärjestelmien osalta tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman niin mallien kuin värivalikoimankin osalta.

www.piristeel.fi

Yhteystiedot:

KMT-Palvelupiste Oy

Rakennuspeltityöt ja CE kuljettajapalvelut
James More
Peltiseppä
Puh. 050 3551 059
Sähköposti: jmpelti.more@gmail.com
Kuikanniementie 131 B, 58430 Kulennoinen

Mikäli haluatte jonkin tuotteen asennettuna palvelen mielelläni, mutta pelkän tavaranmyynnin osalta olen ohjannut asiakkaani jo vuosien ajan osoitteeseen www.peltirentto.fi.

Pelti Rent-Ton Leo Rummukainen palvelee mielellään tuotemyynnissä ja omaa seutukunnan laajimman varaston pelti tuotteita. Tavaraa on niin yksityis,- kuin yritys asiakkaillekkin.

Kouru,- ja kattoturvatuotteiden esittelyn löydätte sivuilta www.piristeel.fi

Kattojen materiaali kysymyksiä miettiville lisätietoa.